ADIG - Новини

АДИГ представя последните иновации от научно-изследователските екипи на своите български и чуждестранни партньори. Тук може да се запознаете с най-новите продукти и машини на разположение на клиентите ни, нови патенти и разработки, с информация за събития, семинари и изложения, на които участва АДИГ заедно със своите партньори.


Енологичен семинар на фирма АДИГ и УХТ - гр. Пловдив

07/06/2018

С професионализъм, опит и с много вълнение посрещнахме нашите колеги на 18-тия енологичен семинар на фирма АДИГ! Успяхме да ги очароваме с новото място и да ги изненадаме и заинтригуваме с нови идеи и предложения. Заредени с положителна енергия и нови сили сме готови да посрещнем Кампания 2018! Пожелаваме успех на всички!

вижте повече

Международно изложение за лозарство и винарство, Винария 2018

21/02/2018

За поредна година, в рамките на изложението "ВИНАРИЯ" гр. Пловдив, фирма АДИГ и АДИГ АГРО ще представят френски и италиански фирми, лидери в производството на оборудване и материали за лозарството и винарството.
вижте повече

Изложение SITEVI 2017

20/11/2017

SITEVI e международно изложение за оборудване и „ноу-хау“ в областта на лозаро-винарство, зеленчукопроиз-водство, овощарство, отглеждане и обработка на маслини.

вижте повече

Партньори на ADIG