INFACO - Представя

Своето 8МО ПОКОЛЕНИЕ електрическа ножица: ELECTROCOUP F3015


32 години след изобретяването на 1вата електрическа ножица в света от Даниел ДЕЛМАС, INFACO представя своя изцяло нов модел: F3015.
6 години бяха необходими на отдела по проучване и разработки да създаде един уред напълно приспособен към желанията на потребителите в сферата на лозарството, лесовъдството, маслинопроизводството и поддръжката на зелени площи. Всъщност, F3015 беше тествана на терен в продължение на 3 години от професионални резачи, което позволява днес на INFACO да предложи един завършен продукт.
Базирана върху модела F3010, вече доказал се сред професионалистите в рязането и с повече от 100 000 продадени инструменти в цял свят, новата F3015 е едно постижение… Резултат: + 30% по- ефективна. Ножицата F3015 е по- бърза, по- мощна… и по- лека.
790 гр.: Със своята нова технология на мотора «Безчетков» и своята командно- електронна карта, ножицата е по- лека. Инструментът е по- компактен, дръжка изработена изцяло от «гумирана пластмаса», материя много приятна при допир.


810 гр.: Новата батерия е произведена от литий, което значително облекчава теглото ѝ ( срещу 2.4 кг. за F3010 ). Елементите на батерията бяха специално избрани заради тяхната надеждност във времето и качество на възстановяване на енергията. Що се отнася до носенето ѝ, новия дизайн предоставя 4 възможности на носене: върху жилетката (с презрамки), на кръста ( без презрамки ), чрез клипс на колана или директно в джоба, благодарение на малкия и размер.


1ч.: Новото зарядно е подобрено от отдела по проучване и разработки, специално за батерия F3015. То позволява за 1 час да се зареди батерията на 90%, като едно пълно зареждане ще отнеме само 1ч30. Батерията F3015 може да издържи един пълен работен ден, в областите на приложение (Лозарство, Лесовъдство, …). Зарядното има две места за зареждане, това позволява да се използва 2рата батерия, за другата гама електрически инструменти, действащи наравно с батерията на ножицата (такива инструменти като POWERCOUP PW2: трион, моторна резачка, храсторез (машина за подрязване на плет)...


5 мин.: За смяна на ножа. Лесно и бързо, нужно е развиването само на 2 болта за смяната на различните ножове - Standard, Medium или Maxi. Ефективността на F3015 позволява да се постигне същата скорост при рязане с нож Medium, както при F3010 с нож Standard.


Сигурност: Да удовлетвориш нуждите на клиентите, става приоритет на INFACO, предлагайки им уникална и патентована антирежеща система: DSES. Тази система е налична в опция на F3015 чрез специфичен кабел обхващащ мини електронна кутия.


ГАЛЕРИЯ - INFACO ELECTROCOUP F3015

Партньори на ADIG