ADIG представя

свои партньори на единственото по рода си изложение за технологии за пенливи вина:


Какво означава VITeff:
• VI за: винарство и лозарство
• Т за : техника
• Еff за: пенливи (effervescences) вина
Следващото издание ще се проведе от 17ти до 20ти октомври 2017,
в Еперне, Франция.
Ето и информация за 14-тото му издание в цифри :
• 490 предприятия
• 22 000 посетители
• Повече от 35 страни
• 30 лекции, презентации
• 155 бизнес срещи по време на International Workshop


В 14-тото издание на Международното изложение VITeff ще вземат участие и част от дългогодишните партньори на фирма ADIG:


STATION ENOTECHNIQUE DE CHAMPAGNE

SOFRALAB ще вземат участие чрез своята линия продукти STATION ENOTECHNIQUE DE CHAMPAGNE. Тя е създадена в Еперне през 1971 год. и е изцяло предназначена за пенливи вина. Състои от две серии енологични продукти разработени за производство на пенливи вина по традиционния метод и по метода "Шармат". 


COLLARD

COLLARD e семейно предприятие от 5 поколения в услуга на лозарите, разположено в Шампан, Франция. Предприятието разполага с машини за зелена резитба, предварителна резитба, обезлистване на лозята и много други..


INFACO

INFACO е компания, изцяло посветена на производството на електрически преносими инструменти. Понастоящем, електрическите инструменти, разработени от компанията се разпространяват в над 40 страни, по целия свят . INFACO бележи голям успех с електрическата лозарска ножица ELECTROCOUP. 


PERA PELENC

Компанията изнася оборудване по цял свят с марката PERA, която е синоним на качество, надеждност и добро обслужване. В сферата на производство на шампанско PERA предлага серия преси специално предназначени за един от фондаменталните етапи от раждането на този тип напитка: пресуването. 


OENO CONCEPT

OENO CONCEPT e фирма лидер в изработката на оборудване за пенливи вина: серия жиропалети за ремюаж, каси за съхранение и ремюаж и други.


CHAMPAGEL

CHAMPAGEL е фирма лидер на пазара за производство на ледени вани, чрез които да се извършва дегоржаж на пенливи вина произвеждани по традиционния метод. 


ТDD GRILLAT

TDD GRILLAT e с повече от 20 години опит в обслужването на лозароството и винарството. Фирмата работи с всички големи производители на шампанско във Франция. Разполага с широка гама машини необходими за производството на пенливи вина: машини за дегоржаж и дозиране на експедиционен ликьор, машини за поставяне на тапи и кошнички и други.


Обвързани с традицията, но винаги в крак с новите тенденции, за да предостави вискокачествени и ефективни решения, екипът на фирма ADIG остава на ваше разположение за информация и предложения, свързани с вашите лозя, тихи и пенливи вина!

Партньори на ADIG