ADIG - Новини

АДИГ представя последните иновации от научно-изследователските екипи на своите български и чуждестранни партньори. Тук може да се запознаете с най-новите продукти и машини на разположение на клиентите ни, нови патенти и разработки, с информация за събития, семинари и изложения, на които участва АДИГ заедно със своите партньори.


Последно поколение електрическа ножица INFACO ELECTROCOUP F3015

30/04/2016

6 години бяха необходими на отдела по проучване и разработки да създаде един уред напълно приспособен към желанията на потребителите в сферата на лозарството, лесовъдството, маслинопроизводството и поддръжката на зелени площи. Всъщност, F3015 беше тествана на терен в продължение на 3 години. 

вижте повече

Нови продукти за кампания 2015-2016

15/06/2015

На разположение на българските производители на вино са: един нов щам дрожди, две нови храни, два нови продукта на база дрожди, три нови бистрителя, един нов ензим, два нови танина и много други енологични продукти на Френската компания SOFRALAB.

вижте повече

НОВО предложение от фирма PARSEC - EVO 2000

08/01/2015

Вторият апарат от серията EVO е идеалното решение за точно дозиране на стабилизиращи агенти във вината преди бутилиране в поток. С една или с две дозиращи помпи, EVO позволява абсолютно точно дозиране на продукти дори след стерилната филтрация. За повече информация, прочетете тук. 

вижте повече

Последно поколение преси от PELLENC-PERA

01/08/2014

Фирма PELLENC-PERA представи своето последно поколение преси оборудвани със ситемите ENOXYи ENOXY plus. PELLENC-PERA  Франция е световен лидер в производството на преси за винарската промишленост и системи за термовинификация.

вижте повече

Партньори на ADIG