Поради ограниченията, наложени в условия на пандемия, не беше възможно да проведем семинара тази година, в познатия и обичан от всички формат. Но въпреки това, ние не пропуснахме да ви предоставим информация за новостите и актуалните тенденции, с която да вдъхновим вашите идеи и планове за предстоящата Кампания 2020.
Уебинарите се проведоха в рамките на два дни, на 4 и 9 юни, като всеки уебинар се състоеше от две теми. Лекторите, които представиха тазгодишните презентации и към които имаха възможност включилите се колеги да зададат своите въпроси бяха следните:
Адриен Моро - Тема: Насоки за намаляване SO2 и контрол на популацията на микроорганизми в гроздето
Оливие Фонад - Тема: Оптимизиране на плодовия характер в червените вина
Оливие Барио и Жан-Люк Фаварел - Тема: Защита от окисление: Предложението на PERA OENOPROCESS
Сара Ферейра - Тема: Дъбови танини Енотан: Рационализация на работата в избата
Благодарим на всички колеги, които успяха да се присъединят и към двата уебинара и да бъдат заедно с нас и тази година. Надяваме се този нов формат да ви е харесал и да можем и чрез него в бъдеще да ви предоставяме интересни и полезни теми. За тези, които искат да прегледат презентациите отново, както и за тези, които не успяха да се включат, оставяме линк за изтегляне на вскички представени лекции, както и отговори на въпросите, които бяха зададени по време на уебинарите.