АDIG представя - CADUS

candus

Въпреки, че е пламенен защитник на френското бъчварство, неговите традиции, методи и стил, компанията също произвежда иновативни, модерни решения, за да отговори на изискванията на клиента.
В CADUS работят повече от 30 професионални бъчвари и разполага с екип за управление на покупките, складовата наличност на дървесината и обслужване на клиенти.


CADUS - една от водещите компании на Франция за бъчварство

CADUS произвежда трите основни вида френски дъбови бъчви:

  • Вид “направен за поръчка” ORIGINE.
  • Вид SENSORIEL гарантиращ крайния резултат и представянето.
  • Най добрия вид, запазен за изключителни вина, CbyCADUS.

Бъчварница CADUS е основана през 1996 г. В Бургундия като амбициозен проект, който да събере на едно място различни умения, знания и компетенции.

Първоначалната група от професионалисти включва винопроизводители, бъчвари и експерти в областта на маркетинга от винарската индустрия. Оттогава CADUS винаги поставя под въпрос традиционните процеси, използвани в бъчварството и e разработил нови идеи в изпичането на бъчвите и сетивни подобрения като стриктно поддържа висок стандарт на продуктовите спецификации. Съществуват специфични ароматни потенциали и различни видове изпичане за всеки вид дъбова дървесина. Поради това са налични няколко вида изпичане и ароматни характеристики, за да отговорят на различните изисквания на вината от света. CADUS предоставя набор от продукти, които се отговарят на широк спектър от изисквания за производство на вино. Тази решения се справят с проблемите, породени от различните сортове грозде, произход и винарски култури.За повече информация моля посете официалния сайт на CADUS


CADUS - ГАЛЕРИЯ

Партньори на ADIG