ADIG - продукти за производство на вино

Основана през 1993 година, от Иван Стоев, като семейна фирма, АДИГ първоначално е насочена към дистрибуция на продукти за производство на вино. Седалището на АДИГ е в гр. Пловдив, сърцето на Тракия, позната още от древността с отглеждането на лозя и винопроизводството си. През 1997 година АДИГ поема представителството на Sofralab, световен лидер в производството на енологични продукти, вече добре познати на българските производители на вино. В началото АДИГ представлява само френски фирми, но с годините увеличава партньорите си с фирми от Италия, всички водещи в лозаро-винарския бранш.С развитието на пазара, АДИГ разделя своята дейност на две и създава АДИГ АГРО, която е специализирана в лозарството и овощарството, а АДИГ остава в услуга на българския винопроизводител.

Основната дейност на фирмата има две насоки:

  • дистрибуция на продукти за производство и съхранението на вино от водещи световни производители
  • консултация и съвети в областта на лозарството и винарството от Френски и Италиански специалисти.

Енологични продукти, системи за контрол и управление на винификацията, оборудване и перисталтични помпи, преси за винарската промишленост, дъбови бъчви и винификатори, мек и твърд восък, капсули и винтови капачки, електрически Лозарски ножици, bag-in-box машини, ЛОЗОВ посадъчен материал, КОНСТРУКЦИИ за лозови и овощни градини, МАТЕРИАЛИ ЗА ПРИВЪРЗВАНЕ, метални бокс палети, машини за зелена и предварителна резитба ОТ ВОДЕЩИ СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ.


АДИГ е изложител от създаването на Международната изложба за лозарство и винарство "Винария". Целта на АДИГ е винаги да удовлетворява своите клиенти и да гради имидж на водеща в бранша. Фирмата е убедена, че нейното бъдеще се определя в много голяма степен от положителната оценка на нейните клиенти и партньори. Сътрудничество на АДИГ с клиентите на фирмата, не се изчерпва само с доставка на най-добрите суровини и оборудване, то включва и решения за възникналите по време на процеса на винопроизводство проблеми.


SOFRALAB

SOFRALAB - еталон за енологичните продукти

Основана близо преди век, SOFRALAB е компания пионер и еталон за енологичните продукти и свързаните с тях услуги на пазара. Разработването, дизайнът и маркетингът на енологични продукти представлявляват основната дейност на компанията, по-добре позната на международния пазар под търговското наименование: MARTIN VIALATTE и STATION OENOTECHNIQUE DE CHAMPAGNE.

| виж повече |


VICARD

VICARD - Висококачествени бъчви и винификатори

VICARD предлагат уникални продукти (дъбови бъчви и винификатори), които отговарят на всички енологични изисквания в процеса на производство на вино. Бъчварница VICARD произвеждат над 35 000 бъчви на година. Хиляди бъчви и винификатори се продават всяка година във винарски изби по целия свят. 70% от производството на VICARD е предназначено за износ.

| вижте повече |


fenox

ФЕНОКС - аксесоари за лозя и овошки

Аскесоари FENOX за изграждане на лозови конструкции и овощни градини, изработени от галванизирана стомана за висока устойчивост. Oбтегачите на FENOX позволяват опъване на лозарската тел, без да е необходимо телта да се реже.

| виж повече |


INFACO

INFACO - електрическите преносими инструменти за лозарството

INFACO е компания, изцяло посветена на производството на електрически преносими инструменти.През 1984 г, Даниел Делмас става първият в света изобретател на електрическата лозарска ножица. Стартира сeмеен бизнес, като внася иновативни предложения в лозарския инструментариум. Печели наградата за най-добра иновация на изложението на SITEVI през 1985.

| виж повече |


Партньори на ADIG