ADIG представя - PERA

Стартирал през 1896 г., семейният бизнес в наши дни се е превърнал в един от най-големите доставчици на оборудване за винопроизводство по света. Днес PERA изнася оборудване по цял свят с марката PERA, която е синоним на качество, надеждност и добро обслужване. Компанията непрекъснато се приспособява към пазарните нужди на винарните, винопроизводителите и потребителите.

Печелившата стратегия, създадена от екипа на PERA, допринася в голяма степен за успешната история на фирмата.


преси за винарската промишленост, оборудване и системи за термовинификация


Производство и обслужване

Цялото оборудване и машини са произведени в производствената база на компанията във Флоренсак Франция. Оборудването и резервните части могат да бъдат транспортирани до всеки производствен обект по света. Цялата гама оборудване са обезпечени от квалифицираните техници на компанията и сервизните ѝ екипи. PERA e  известна с отличното си обслужване и с гордост подкрепя собствената си марка. PERA изнася продукцията си навсякъде по света и осигурява поддръжка и следпродажбено обслужване. Като последна брънка във веригата на производствения процес, следпродажбеното обслужване е толкова ефективно, че се е превърнало в част от подписа на PERA. Със своя солиден запас от резервни части, следпродажбеното обслужване може да съдейства по всяко време. Без да прехвърлят договорните си задължения към трети страни, те остават директен партньор на винопроизводителите.


Проучвания и развитие

Ключово в подхода на компанията е разбирането на потребностите на клиентите и винарската индустрия. С опитния си персонал компанията се стреми да проектира, създаде и развие частично или изцяло ключови производствени съоръжения. Част от подхода ѝ са наличният капитал, средата, практичността, които ѝ позволяват успешно да задоволи потребностите на клиентите си и пазара, а именно като осигури качество на виното, разнообразие във видовете и т.н.За повече информация моля посете официалния сайт на Pera


Партньори на ADIG