ADIG - продукти за производство на вино

Основана през 1993 година, от Иван Стоев, като семейна фирма, АДИГ първоначално е насочена към дистрибуция на продукти за производство на вино. Седалището на АДИГ е в гр. Пловдив, сърцето на Тракия, позната още от древността с отглеждането на лозя и винопроизводството си. През 1997 година АДИГ поема представителството на Sofralab, световен лидер в производството на енологични продукти, вече добре познати на българските производители на вино. В началото АДИГ представлява само френски фирми, но с годините увеличава партньорите си с фирми от Италия, всички водещи в лозаро-винарския бранш.С развитието на пазара, АДИГ разделя своята дейност на две и създава АДИГ АГРО, която е специализирана в лозарството и овощарството, а АДИГ остава в услуга на българския винопроизводител.

Основната дейност на фирмата има две насоки:

  • дистрибуция на продукти за производство и съхранението на вино от водещи световни производители
  • консултация и съвети в областта на лозарството и винарството от Френски и Италиански специалисти.

Енологични продукти, системи за контрол и управление на винификацията, оборудване и перисталтични помпи, преси за винарската промишленост, дъбови бъчви и винификатори, мек и твърд восък, капсули и винтови капачки, електрически Лозарски ножици, bag-in-box машини, ЛОЗОВ посадъчен материал, КОНСТРУКЦИИ за лозови и овощни градини, МАТЕРИАЛИ ЗА ПРИВЪРЗВАНЕ, метални бокс палети, машини за зелена и предварителна резитба ОТ ВОДЕЩИ СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ.


АДИГ е изложител от създаването на Международната изложба за лозарство и винарство "Винария". Целта на АДИГ е винаги да удовлетворява своите клиенти и да гради имидж на водеща в бранша. Фирмата е убедена, че нейното бъдеще се определя в много голяма степен от положителната оценка на нейните клиенти и партньори. Сътрудничество на АДИГ с клиентите на фирмата, не се изчерпва само с доставка на най-добрите суровини и оборудване, то включва и решения за възникналите по време на процеса на винопроизводство проблеми.


Партньори на ADIG