АDIG представя - Philippe Dayde

Пепинерия Philippe DAYDE е първото звено в производството на вино вече три поколения. Разположена в югоизточната част на Франция в град Montans, в района на градовете Алби и Гайак, традиционни центрове на винопроизводство от национални и местни сортове винени лозя. Стопанството Philippe DAYDE разполага с повече от 20000 кв.м. оранжерии, 100 хектара маточници и произвежда 6 000 000 бр сертифициран лозов посадъчен материал на година. Качеството и професионализмът са изградили добрата репутация на пепинерията във Франция, Европа и останалата част от света.DAYDE разполага с технически средства и съвременно оборудване за производство на всички традиционни сортове винено и десертно грозде по картонажен метод или вкоренени.


производител на подложки и лозов посадъчен материал

Като производител на подложки и лозов посадъчен материал, пепиниерията работи според строги правила за производство и е обект на множество проверки, с които се контролира спазването на стриктните фитосанитарни изисквания под контрола и наблюдението на France Agri Mer.

Растенията на Dayde са сертифицирани от FranceAgriMer, което е гарант за качеството на размножавания материал (майчино растение, разсад и лозов посадъчен материал).

Пепинерия Philippe DAYDE има компетентен и опитен екип, подготвен за условията на развиващия се пазар. На Ваше разположение са технически съветници, готови да Ви предоставят информацията, от която се нуждаете, затова не се колебайте да получите качество на добра цена и се консултирайте с нас за бъдещите ви лозови насаждения. Френската клонова селекция е най-добрата в днешно време, позволила през миналия век да се възстановят унищожени от phylloxera лозя и да се запазят традиционните сортове на големи лозарски региони. Подобряването на лозовия посадъчен материал, посредством клонова селекция, превърна лозовите насаждения в незасегнати от болести и с характеристики, отговарящи на нуждите на лозарите.


За повече информация моля посете официалния сайт на PHILIPPE DAYDE


Philippe DAYDE - ГАЛЕРИЯ

Партньори на ADIG