Партньори ADIG

Адиг представя своите партньори на българския винопроизводител. Производители от Франция и Италия притежаващи много патенти за своите продукти, превърнали се във водещи компании в бранша.На разположение е богата гама от продукти: енологични продукти,системи за контрол и управление на винификацията, оборудване и перисталтични помпи, дъбови бъчви и винификатори, мек и твърд восък,капсули и винтови капачки, електрически ножици, bag-in-box машини, лозов посадъчен материал, конструкции за лозя и овошки, материали за привързване, метални бокс палети и др....


SOFRALAB

Основана близо преди век, SOFRALAB е компания пионер и еталон за енологичните продукти и свързаните с тях услуги на пазара. Разработването, дизайнът и маркетингът на енологични продукти представлявляват основната дейност на компанията.

вижте повече

FENOX

Аскесоари FENOX за изграждане на лозови конструкции и овощни градини, изработени от галванизирана стомана за висока устойчивост. Oбтегачите на FENOX позволяват опъване на лозарската тел, без да е необходимо телта да се реже.

вижте повече

VICARD

VICARD предлагат уникални продукти (дъбови бъчви и винификатори), които отговарят на всички енологични изисквания в процеса на производство на вино. Бъчварница VICARD произвеждат над 35 000 бъчви на година. Хиляди бъчви и винификатори се продават всяка година във винарски изби по целия свят.

вижте повече

Corrado Wine Machinery

Оборудване за винопроизводството : резервоари с аксесоари - връзки, кранове, топлообменни серпентини, топлообменни панели; филтри, системи за пълнене или изпразване на бъчви.вижте повече

Technibag

Technibag произвежда машини за бързо пълнене и опаковане, и гъвкави решения за пакетиране от следните видове:
Bag-In-Box, Pouch и Cheertainer ®. 

вижте повече

CADUS

CADUS - една от водещите компании на Франция за бъчварство. Въпреки, че е пламенен защитник на френското бъчварство, неговите традиции, методи и стил, компанията също произвежда иновативни, модерни решения, за да отговори на изискванията на клиента. 

вижте повече

Партньори на ADIG