АDIG представя - COLLARD

КОЛАР e семейно предприятие от 5 поколения в услуга на лозарите, разположено в Шампан, Франция. Първата механична машина за зелена резитба в света бе създадена и конструирана от Андре КОЛАР през 1960г. Това бе истинска революция, тъй като една машина извършваше работата на 20 работници за един ден.


От този момент всички лозарски райони във Франция проявяват интерес към нея, а след това и някои страни като Швейцария, Германия...
От тогава са направени много подобрения и машината за зелена резитба КОЛАР, която е синоним на ефикасност и здравина, бе произведена в хиляди екземпляри ( повече от 22 000 машини, пуснати в експлоатация до днес).
Фирма КОЛАР разполага с дистрибуторска мрежа на петте континента. КОЛАР завладя повечето гроздопроизводители в света : Европа, САЩ, Нова Зенландия, Австралия, Чили, Аржентина, Южна Африка, Бразилия, Китай....тази експанзия се дължи както на факта, че машините за зелена резитба успяха да се адаптират към всяко лозе, отговаряйки на местните особености, така и на качеството и здравината на оборудването.
Благодарение на своя опит, фирма КОЛАР „ говори” езика на всички гроздопроизводители.КАТАЛОЗИ

Специалист в машините за зелена резитба - PDF
Най-разпространената машина на пазара за прореждане на листа - PDF


COLLARD - ГАЛЕРИЯ

Партньори на ADIG