АDIG представя - VICARD

Ръководени от страстта за иновации в бъчварството, семейство VICARD комбинира различни технологични иновации, традиционни знания и майсторство, необходими за този занаят.
VICARD предлагат уникални продукти (бъчви и винификатори), които отговарят на всички енологични изисквания в процеса на производство на вино. Бъчварница VICARD произвежда над 35 000 бурета годишно. Хиляди бъчви и винификатори се продават всяка година във винарски изби по целия свят. 70% от производството на VICARD е предназначено за износ.


Висококачествени бъчви и винификатори за вино


Разположена в Коняк Франция, VICARD е най-голямата бъчварница с площ от 14 хектара. От тях 8 хектара се ползват за изсушаване на дъги. Стриктният подбор на дървесина, 100% -овото натурално сушене, компютъризираното проследяване на процесите и уникалната технология на изпичане, е направило VICARD едни от световните лидери във висококачественото производство на бурета и съдове за винификация. Благодарение на взискателността, иновациите, качеството, персонал наброяващ 180 души и сътрудници от цял свят, VICARD е световната марка - еталон в бъчварството.За повече информация моля посете официалния сайт на VICARD


VICARD - галерия

Партньори на ADIG