SOFRALAB - Представя

НОВО ПРИЛОЖЕНИЕ В ПОМОЩ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ПЕНЛИВИ ВИНАМарката SOEC (Station Oenotechnique de Champagne), ексклузивно представлявана от фирма АДИГ в България и Македония, понастоящем е единствената в света, която е 100% посветена на пенливите вина. Предлага на своите клиенти помощ, консултации, анализи, енологични продукти, оборудване и консумативи, както за естествено пенливи вина по класически метод, така и по резервоарен метод.
SOEC създаде приложение, с възможност за инсталиране на телефон или таблет, което да помогне на производителите на пенливи вина с изчисления и протоколи. Приложението бе показано на посетители на изложението SALON VITI VINI 2022 в Еперне в периода 11 - 14 октомври 2022 г. на щанда на SOEC и бе част от "градината на иновациите" в рамките на изложението.
Приложението е напълно безплатно и можете да го изтеглите от сайта на АДИГ, където ще намерите и инструкции за инсталация и упътване за работа с приложението.


КАК ДА ИНСТАЛИРАМ

 1. Натиснете върху следния линк https://app.oenotechnic.com от вашия телефон или таблет или сканирайте този QR code
 2. Страницата ще се отвори директно на браузъра на телефона или таблета
 3. Ще се отвори прозорец, който ви предлага да добавите SOEC към вашите приложения
 4. - За Androïd
  Натиснете бутона «Add app» , след това «Install»
 5. -За iOS
  Натиснете бутона «Share» долу на телефона ви и тогава намерете менюто и настиснете «On the home screen». Тогава можете да изберете дали да преименувате приложението.
 6. Когато приключите, излезте от браузъра и вижте на началната страница на телефона ви дали приложението е инсталирано.
 7. Всичко, което остава да направите е да навигирате в различните менюта и да използвате различните инструменти и протоколи.

| Ръководство за инсталиране |


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕДАТЕ ТОЗИ КЛИП


САЙТ НА МАРКАТА SOEC МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК
КАТАЛОГ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК НА ЕНОЛОГИЧНИТЕ ПРОДУКТИ ЗА ПЕНЛИВИ ВИНА МОЖЕ ДА СВАЛИТЕ ОТ ТУК
ЛИНК ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО : https://app.oenotechnic.com
ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ И УПЪТВАНЕ ЗА РАБОТА С ПРИЛОЖЕНИЕТО МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК


ЗА ДЕТАЙЛНИ ТЕХНИЧЕСКИ ФИШОВЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ, ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОСТРИ НА ПРОДУКТИ НАТИСНЕТЕ ТУК ИЛИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАШИТЕ ТЕХНОЛОЗИ

Партньори на ADIG