АДИГ - Представя

SQUADRON Italia - измиване, пълнене, затваряне чрез иновативна технология, включваща най-модерна технологияSQUADRON е млада и динамична компания, която предлага на международния пазар бутилиращи машини за хранителната индустрия. Организирана от специализирани техници, говорещи чужди езици и пътуващи по света, мисията на SQUADRON е да предложи ефективна техника, качествено техническо обслужване и персонално отношение. Машините са малки, отговарящи на малко и средно производство, но високо ефективни като големите бутилиращи линии. От производство тип “занаятчийско“, през среден производител, до големи бутилиращи предприятия, всеки клиент ще получи лично отношение.

Всички машини са изработени изцяло от неръждаема стомана. Пълначните машини са предназначени за тихи, но и за газирани течности, благодарение на типа пълнене - електропневматично изобарометрично: вино, вода, бира, олио, спиртни напитки...Технологията SQUADRON позволява на оператора да вижда и да управлява всяка фаза на пълнене, регулирайки времето и рецептите за всяка бутилка или продукт. Резервоарът е сертифициран за газирани течности. Измиването се извършва с почистващ разтвор или гореща вода. На машините моноблок SQUADRON могат да бъдат монтирани различни затварящи глави – за коркови тапи, коркови тапи за пенливи вина, капачки, винтови капачки, както и глава за поставяне на кошнички.

Машините са замислени, произведени и персонализирани според нуждите на клиента, който е все по-взискателен, търсейки как да се отличи на конкурентния световен пазар.За повече информация :

Разгледайте сайта на SAUQDRON : https://www.squadronsrl.com/en

Свържете се с нас : office@adig.bg

Партньори на ADIG