Партньори ADIG

Адиг представя своите партньори на българския винопроизводител. Производители от Франция и Италия притежаващи много патенти за своите продукти, превърнали се във водещи компании в бранша.На разположение е богата гама от продукти: енологични продукти,системи за контрол и управление на винификацията, оборудване и перисталтични помпи, дъбови бъчви и винификатори, мек и твърд восък,капсули и винтови капачки, електрически ножици, bag-in-box машини, лозов посадъчен материал, конструкции за лозя и овошки, материали за привързване, метални бокс палети и др....


COLLARD

Collard e семейно предприятие от 5 поколения в услуга на лозарите, разположено в Шампан, Франция. Първата механична машина за зелена резитба в света бе създадена и конструирана от Андре КОЛАР през 1960г.

вижте повече

Sesol

Sesol e производител на сернисти ленти и дискове,  мек и твърд восък, полуавтоматични и автоматични машини за поставяне на печати и мек восък върху гърлото на бутилката.

вижте повече

Parsec

Parsec е специлизирана в създаването на интегрирани и персонализирани системи за контрол и управление на винификацията. Високата гама апарати правят от Parsec лидер в автоматизацията и контрола във винарските изби.


вижте повече

PERA

Стартирал през 1896 г., семейният бизнес в наши дни се е превърнал в един от най-големите доставчици на оборудване за винопроизводство по света. Днес PERA изнася оборудване по цял свят с марката PERA, която е синоним на качество, надеждност и добро обслужване.

вижте повече

Philippe Dayde

Пепинерия Philippe DAYDE е първото звено в производството на вино вече три поколения. Разположена в югоизточната част на Франция в град Montans, в района на градовете Алби и Гайак, традиционни центрове на винопроизводство от национални и местни сортове винени лозя.

вижте повече

Rivercap

Основана през 1990 г. в сърцето на Риоха, Rivercap проектира, произвежда и разпространява капсули от калай както и от други материали,предназначени за голям диапазон от вина и алкохолни напитки

вижте повече

Партньори на ADIG