ADIG - Новини

АДИГ представя последните иновации от научно-изследователските екипи на своите български и чуждестранни партньори. Тук може да се запознаете с най-новите продукти и машини на разположение на клиентите ни, нови патенти и разработки, с информация за събития, семинари и изложения, на които участва АДИГ заедно със своите партньори.


Нови продукти за кампания 2014-2015

20/06/2014

На разположение на българските производители на вино са три нови ензима, пет нови щама дрожди, пет нови храни, и два нови танина,  на Френската компания за енологични продукти SOFRALAB: 

вижте повече

ADIG Навърши 20 години

04/04/2014

На 4-ти Април ADIG отпразнува своята 20 годишнина в присъствието на служители, партньори от Франция и Италия, клиенти и приятели. 20 години-колкото трудни, толкова успешни и изпълнени с удовлетворение.

вижте повече

PARSEC EVO 1000 - Вече и в България

12/03/2014

EVO 1000 - е система за контрол на разтворените газове във виното, като гореспоменатата дозира в поток N2 или CO2, в зависимост от целта на обработката (деоксигениране или насищане с въглероден диоксид).

вижте повече

СтабТар - Автоматична система за стабилизиране и подкисляване на вино

17/02/2014

СТАБТАР е система с йонообменни смоли, с помощта на която се постига частично или пълно стабилизиране на вината срещу кристални помътнявания, както и повишаване на титруемата киселинност и реална киселинност (понижаване на pH)

вижте повече

Партньори на ADIG