ADIG - Новини

АДИГ представя последните иновации от научно-изследователските екипи на своите български и чуждестранни партньори. Тук може да се запознаете с най-новите продукти и машини на разположение на клиентите ни, нови патенти и разработки, с информация за събития, семинари и изложения, на които участва АДИГ заедно със своите партньори.


Изложение SITEVI 2017

20/11/2017

SITEVI e международно изложение за оборудване и „ноу-хау“ в областта на лозаро-винарство, зеленчукопроиз-водство, овощарство, отглеждане и обработка на маслини.

вижте повече

Изложение VITeff 2017

05/10/2017

VITeff e международно изложение на Технологиите за производство на естествено пенливи вина (The Sparkling Wine Technology Exhibition). То е посветено изключително на тези технологии. 

вижте повече

Нови продукти за Кампания 2017-2018

29/09/2017

На разположението на българските производители на вино са: иновативен бистрител за процеса флотация, активен въглен, нова серия от дъбови пудри и щам бактерии предоставени от френската фирма Sofralab.

вижте повече

Демонстрация на машина за обезлистване на фирма Collard

11/09/2017

Фирма АДИГ АГРО – град Пловдив, съвместно със СИС Индустрийс проведоха демонстрация на машина COLLARD модел Е 2200 F за обезлистване на лозя. Представянето се извърши на 5 септември в лозята на СИС Индустрийс в района на гр. Карнобат. 

вижте повече

Бъчви Vicard: Поколение 7

05/06/2017

Представяме ви, новото "Поколение 7" бъчви на фирма ВИКАРД. Чрез тази статия най-подробно ще можете да се запознаете с възможностите за подбор на дървесината и защо точно тези на ВИКАРД са най-доброто, което може да изберете.

вижте повече

Партньори на ADIG